Loading...

Competities

NPC - Nationale Petanque Competitie

Een uitdagende nationale competitie voor boulers in alle regio’s en op alle niveaus. Dat is het uitgangspunt van de nieuwe Nationale Petanque Competitie (NPC). De NPC is een competitie tussen verenigingen met teams van minimaal 6 en maximaal 9 boulers. De competitie bestaat uit 14 speeldagen. Iedere speeldag bestaat uit opeenvolgend een ronde doubletten, een ronde tripletten en een ronde doubletten.

Seizoen 2017-2018

Er speelden van Les Sabots drie teams mee, in de 2e Divisie, de 4e Divisie en de 6e Divisie.
Klik hieronder voor de eindstanden en uitslagen per team.

 

WDC - Winter Doublet Competitie

Het is een districtscompetitie - Les Sabots valt onder het district Midden - voor vaste doubletten.

Seizoen 2017-2018

De speeldata (donderdagavonden) van het seizoen 2017-2018 waren: 5 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november, 7 december, 11 januari, 25 januari, 8 februari, 22 februari en 15 maart.
Leden van Les Sabots speelden mee in de Eerste Klasse A, Eerste KLasse B, Tweede klasse C en Twede klasse D. Voor de einstanden klik hier.

 

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar info@lessabots.nl, of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond