Loading...

Promo

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft? Of je wilt aan teambuiding doen? Lekker eten en drinken? En dat dan combineren met een activiteit die voor iedereen haalbaar is en door onze gasten zeer gewaardeerd wordt?
Les Sabots biedt tegen een zeer redelijke prijs de mogelijkheid je feestje of andere activiteit te combineren met jeu de boules (afhankelijk van het weer buiten of binnen). Wij zorgen voor speluitleg en spelbegeleiding. Het eten en drinken staat klaar en na een gegarandeerd leuke en ontspannen middag en/of avond is het doel bereikt: een geslaagd feestje of andere bijeenkomst, lekker gebouled, goed gegeten en gedronken, tevreden gasten en een kampioen “Petanque”. Buffetten: b.v. barbecue, Hollands, Chinees, Franse kaas, snacks, salades. Klik hier voor foto's van de accommodatie.

Wilt je meer weten over deze populaire en betaalbare manier om iets te vieren of iets dergelijks, neem dan contact op met Les Sabots door middel van het contactformulier.
Dan wel rechtstreeks met: Hans Barnhoorn / 06 30596143
penningmeester.lessabots@gmail.com

Of met:
Angelique Wilderbeek / 0628929422
angelique2766@gmail.com

 Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een digitaal clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het blad wordt in A5 formaat gepubliceerd en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond