Loading...

Promo

Iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, bruiloft, teambuilding? Lekker eten en drinken? En dat dan combineren met een activiteit die voor iedereen haalbaar is en door onze gasten zeer gewaardeerd wordt? Les Sabots biedt u tegen een zeer redelijke prijs de mogelijkheid uw feestje te combineren met Jeu de boules.
Les Sabots zorgt voor speluitleg en spelbegeleiding. Het eten en drinken staat voor u klaar en na een gegarandeerd leuke en ontspannen middag en/of avond is uw doel bereikt: een geslaagd feestje, goed gegeten en gedronken, tevreden gasten en in uw midden de kampioen “Petanque”. Buffetten: b.v. barbecue, Hollands, Chinees, Franse kaas, snacks, salades.

Wilt u meer weten over deze populaire en betaalbare manier om iets te vieren, neem dan contact op met Les Sabots door middel van het contactformulier of met:

Hans Barnhoorn
06 30596143
jcmbarnhoorn@xmsnet.nl

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond