Loading...

Competities

NPC - Nationale Petanque Competitie

Een uitdagende nationale competitie voor boulers in alle regio’s en op alle niveaus. Dat is het uitgangspunt van de Nationale Petanque Competitie (NPC). De NPC is een competitie tussen verenigingen met teams van minimaal 6 en maximaal 9 boulers. De competitie bestaat uit 14 speeldagen. Iedere speeldag bestaat uit opeenvolgend een ronde doubletten, een ronde tripletten en een ronde doubletten. De teams spelen een volledige competitie, twee keer tegen elkaar, uit en thuis

Les Sabots speelde in het seizoen 2021-2022 met twee teams in de NPC, in de 3e Divisie (poule 3004) en in  de 6e Divisie (poule 6013). Klik hier voor een foto van Les Sabots 1 en hier voor Les Sabots 2.

Vanwege corona heeft de Bond besloten de competitie niet uit te spelen. De stand na de halve competitie is de eindstand.

Les Sabots1 eindigt als achtste en degradeert helaas, naar de 4e Divisie. Les Sabots 2 is als  derde geëindigd.

  

Winter Doubletten Competitie

Het is een districtscompetitie - Les Sabots valt onder het district Midden *) - voor vaste doubletten. Les Sabots speelt dit seizoen met drie teams in de WDC: Peter en Piet, Alwin en Wim en Wim en Hans. Deze competitie (WDC) werd - na een schorsing wegens corona - voor de helft uitgespeeld. 
De competitie is ondertussen afgerond. Wim en Hans werden kampioen en promoveerden naar de eerste klasse. Proficiat!

Voor de eindstanden van de WDC klik  hier. 

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond