Loading...

Competities

NPC - Nationale Petanque Competitie

Een uitdagende nationale competitie voor boulers in alle regio’s en op alle niveaus. Dat is het uitgangspunt van de Nationale Petanque Competitie (NPC). De NPC is een competitie tussen verenigingen met teams van minimaal 6 en maximaal 9 boulers. De competitie bestaat uit 14 speeldagen. Iedere speeldag bestaat uit opeenvolgend een ronde doubletten, een ronde tripletten en een ronde doubletten. De teams spelen een volledige competitie, twee keer tegen elkaar, uit en thuis.

Les Sabots speelt in het seizoen 2022-2023 met twee teams in de NPC, in de 4e Divisie (poule 4003) en in  de 6e Divisie (poule 6013). Het seizoen is op zaterdag 17 september 2022 gestart.
Klik hier voor de de stand en de uitslagen van Les Sabots 1 en hier voor die van Les Sabots 2.

  

Winter Doublette Competitie

Het is een districtscompetitie - Les Sabots valt onder het district Midden - voor vaste doublettes. Het betreft een volledige competitie, alle teams treffen elkaar tweemaal. De competitie loopt van begin oktober tot in maart en Les Sabots speelt met vijf doubletten mee: Hoofdklassse: Alwin Arkenbout en Wim van Middendorp; 1e Klasse A: Jos Venes en Freddy Wortman; 2e Klasse A: Wim Veenendaal en Hans van der Zwaan; 2e Klasse B: Piet Korendijk en Peter Verweij en eveneens 2e Klasse B: Gé Meintema en Angelique Wilderbeek. Klik hier voor o.a. de standen.

  

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond