Loading...

Competities

NPC - Nationale Petanque Competitie

Een uitdagende nationale competitie voor boulers in alle regio’s en op alle niveaus. Dat is de Nationale Petanque Competitie (NPC). De NPC is een competitie tussen verenigingen met teams van minimaal 6 en maximaal 9 boulers. De competitie bestaat uit 14 speeldagen. Iedere speeldag bestaat uit opeenvolgend een ronde doubletten, een ronde tripletten en nogmaals een ronde doubletten. De teams spelen een volledige competitie, twee keer tegen elkaar, uit en thuis.

Les Sabots speelde in het seizoen 2022-2023 met twee teams in de NPC, in de 4e Divisie (poule 4003) en in  de 6e Divisie (poule 6013). Deze competitie is afgerond. Les Sabots 1 werd 3e en Les Sabots 2 werd 1e en kampioen! Les Sabots 2 promoveert naar de 5e divisie. En klik hier voor enkele foto's van de kampioen.
Klik hier voor de eindstand en de uitslagen van Les Sabots 1 en hier voor die van Les Sabots 2. 
 

Winter Doublette Competitie

De WDC een districtscompetitie - Les Sabots valt onder het district Midden - voor vaste doublettes. Het betreft een volledige competitie, alle teams treffen elkaar tweemaal. De competitie loopt van begin oktober tot in maart en Les Sabots speelde in het seioen 2022-2023 met vijf doubletten mee: Hoofdklassse: Alwin Arkenbout en Wim van Middendorp; 1e Klasse A: Jos Venes en Freddy Wortman; 2e Klasse A: Wim Veenendaal en Hans van der Zwaan; 2e Klasse B: Piet Korendijk en Peter Verweij en eveneens 2e Klasse B: Gé Meintema en Angelique Wilderbeek. De competitie 2022-2023 is afgerond; klik hier voor de eindstanden.

  

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een digitaal clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gepubliceerd en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond