Loading...

Competities

NPC - Nationale Petanque Competitie

Een uitdagende nationale competitie voor boulers in alle regio’s en op alle niveaus. Dat is de Nationale Petanque Competitie (NPC). De NPC is een competitie tussen verenigingen met teams van minimaal 6 en maximaal 9 boulers. De competitie bestaat uit 14 speeldagen. Iedere speeldag bestaat uit opeenvolgend een ronde doubletten, een ronde tripletten en nogmaals een ronde doubletten. De teams spelen een volledige competitie, twee keer tegen elkaar, uit en thuis. Het seizoen loopt van september tot eind maart.
De competitie seizoen 2024-2025 start op 21 september as. Les Sabots speelt komend seizoen met drie teams in de NPC, in de 4e, in de 5e en in de 6e Divisie.
 

WDC - Winter Doublette Competitie

De WDC is een districtscompetitie - Les Sabots valt onder het district Midden - voor vaste doublettes. Het betreft een volledige competitie, alle teams treffen elkaar tweemaal. Er boulen 12 tot 16 teams in een klasse. De competitie loopt van begin oktober en eindigde 7 maart jl. Les Sabots speelde het seizoen 2023-2024 met drie teams mee: Hoofdklassse: Alwin Arkenbout en Wim van Middendorp; 2e Klasse A: Wim Veenendaal en Hans van der Zwaan; 2e Klasse B: Jos Venes en Peter Verweij. Alwin en Wim werden achtste in hun klasse, Wim en Hans derde en Jos en Peter twaalfde.
Eindstand WDC 23 -24.

 

  

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een digitaal clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het blad wordt in A5 formaat gepubliceerd en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond