Loading...

Competities

NPC - Nationale Petanque Competitie

Een uitdagende nationale competitie voor boulers in alle regio’s en op alle niveaus. Dat is het uitgangspunt van de Nationale Petanque Competitie (NPC). De NPC is een competitie tussen verenigingen met teams van minimaal 6 en maximaal 9 boulers. De competitie bestaat uit 14 speeldagen. Iedere speeldag bestaat uit opeenvolgend een ronde doubletten, een ronde tripletten en een ronde doubletten.

Seizoen 2019-2020
Les Sabots speelde dit seizoen met twee teams. Voor een foto van Les Sabots 1 klik hier en voor die van Les Sabots 2 hier.
Voor de standen: klik hier voor Les Sabots 1 en hier voor Les Sabots 2.
NB. Deze competitie wordt niet meer uitgespeeld. De laatste stand geldt als eindstand. De beide teams van Les Sabots blijven komend seizoen in dezelfde divisie spelen.

Seizoen 2020-2021 - inschrijving
De inschrijving van de teams voor het nieuwe seizoen kan vanaf uiterlijk 2 april a.s. plaats te vinden via de vereniging. Lees hier meer over de procedure.

 

WDC - Winter Doublette Competitie

Het is een districtscompetitie - Les Sabots valt onder het district Midden *) - voor vaste doubletten.
Seizoen 2019-2020
Les Sabots speelde mee met drie teams; Alwin en Arend in de Hoofdklasse, Hans en Wim én Thea en Ton in de Tweede klasse.
Kijk hier voor de eindstanden.

 

ZTC - Zomer Triplette Competitie

Het is een districtscompetitie - Les Sabots valt onder het district Midden *) - voor vaste tripletten.
NB. De drie zomercompetities 2020 van het District Midden (Zomer Triplette Competitie, Zomer Clubteam Competitie en Zomeravond Clubontmoeting) zijn definitief gecanceld. Wedstrijden en competities zijn so wie so in elk geval tot 1 september niet mogelijk, ingevolge de protocollen.
Het districtsteam bekijkt nog of na 1 september een datum is te vinden om een eendaags districtskampioenschap voor triplettes te laten plaatshebben.
Zodra daarover meer bekend is, worden de verenigingen vanzelfsprekend geïnformeerd.

  *) Voor een overzicht van alle districtscompetities klik hier

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar info@lessabots.nl, of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond