Loading...

Uitslagen

Eurodaalder Competitie

De Eurodaalder-competitie wordt gemiddeld twee keer per maand op de maandagavond gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - tijdens iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelavond krijgen de eerste tien spelers punten. Aan het eind van het seizoen (in maart) spelen de beste twaalf om het club-kampioenschap.
Uitslag Eurodaalder 16 jan. 2023.
Tussenstand Eurodaalder 16 jan. 2023.

HOT Competitie

De HOT-competitie wordt gemiddeld één keer per maand op de woensdagmiddag gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - na iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelmiddag krijgen de eerste tien spelers punten. Aan het eind van het seizoen (in maart) spelen de beste twaalf om het HOT-kampioenschap.
Tussenstand HOT  7 december 2022.
Uitslag HOT  18 januari 2023.

 

Interne Doubletten Competitie (IDC)

De IDC seizoen 2022-2023 loopt van eind september 2022 tot begin april 2023. Er wordt met vaste teams gespeeld in twee poules, A (12 teams) en B (13 teams). Het gaat in totaal om ruim tien speel-avonden op de woensdag.
Reglement IDC.
.

Boerenkool-toernooi

Op 21 januari 2023 werd bij Les Sabots het jaarlijkse open Boerenkool-toernooi gespeeld. Het toernooi was vrijwel volgeboekt, negentien tripletten (57 deelnemers). Eerste werden Alwin Arkenbout, Phillip Copeland, Etienne Callenbach, tweede Hans de Vaal, Rob Geurts, Wim van Middendorp en derde Aart den Boon, Bert Duits, Jao Nunes Guerreiro.
Klik hier voor de hele uitslag en hier voor de foto's.

Nieuwjaars-toernooi

Ter opening van het nieuwe jaar organiseerde Les Sabots op zaterdagmiddag 7 januari het Nieuwjaars-toernooi. Een doubletten-toernooi voor leden met per ronde een gelote team-indeling. Het was een geslaagd en gezellig toernooi met 28 deelnemers. Eerste werd Thea Schilders, tweede Jos Venes en derde Gert van Doleweerd. Klik hier voor de hele uitslag.

Oliebollen-toermooi

Ter afsluiting van het jaar organiseerde Les Sabots op woensdagmiddag 28 december het Oliebollen-toernooi. Een doubletten-toernooi voor leden met per ronde een gelote team-indeling. Het was een zeer geslaagd en gezellig toernooi met 44 deelnemers. Eerste werd Alwin Arkenbout, tweede Theo Broekhoff en derde Frans Kok. Klik hier voor de hele uitslag en hier voor de foto's.

   

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond