Loading...

Uitslagen

Vooraf
Voor de interne wedstrijden - ook voor de interne competities - gelden voor het inschrijven enkele bijzondere regels. Lees er hier meer over.

MAT Competitie 2024-2025

De MAT-competitie wordt gemiddeld twee keer per maand op de maandagavond gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - tijdens iedere ronde - door loting worden samengesteld. Elke speelavond krijgen de eerste tien spelers punten. Het seizoen loopt van begin april 2024 tot maart 2025. Vervolgens spelen de beste twaalf spelers om het club-kampioenschap.
Tussenstand MAT 17-06-2024

 

HOT Competitie 2024-2025

De HOT-competitie wordt gemiddeld één keer per maand op woensdagmiddag gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - iedere ronde - door loting worden samengesteld. Elke speelmiddag krijgen de eerste tien spelers punten. Het seizoen loopt van begin april 2024 tot maart 2025. In maart 2025 spelen vervolgens de beste twaalf om het HOT-kampioenschap.
Tussenstand HOT 15-05-2024 / Uitslag HOT 12-06-2024

Interne Doubletten Competitie 2023-2024

Ook dit seizoen is er weer een Interne Doubletten Competitie (IDC) gebouled. De IDC is een competitie voor leden, die op woensdagavonden wordt gespeeld. De competitie wordt gebouled in twee lijnen / poules (A en B), op sterkte. Ieder met twaalf teams. Het IDC-seizoen is eind september jl begonnen en is 22 mei jl. afgerond.
Eindstanden

20 Mei-oprichtingstoernooi

Op zaterdag 18 mei jl. werd bij Les Sabots het 20 Mei-oprichtingstoernooi gebouled. Dit jaarlijkse toernooi is een eerbetoon aan de oprichter van Les Sabots op 20 mei 1987 in de Klomp door het erelid Hette Wassenaar. Het toernooi werd gesponsord door Control2Support die de bekers ter beschikking stelde. Het toernooi werd gewonnen door Alwin Arkenbout, tweede werd Peter Troost en derde Fred Wortman. Klik hier voor de hele uitslag.

 

Heinde Lentedoubletten

Op donderdag 21 maart 2024 werd bij Les Sabots het Heinde Lentedoubletten-toernooi gebouled. Er deden zestien teams mee van negen verschillende jeu-de-boulesverenigingen. De winnaars werden Hans van Schaik en Peter Troost. Zij ontvingen de prijs uit handen van de sponsor, Joost van Zutphen van Heinde Veenendaal.
Klik hier voor foto's en en hier voor de hele uitslag. 

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een digitaal clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het blad wordt in A5 formaat gepubliceerd en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond