Loading...

Uitslagen

Eurodaalder-competitie

De Eurodaalder-competitie wordt gemiddeld twee keer maand op de maandagavond gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - tijdens iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelavond krijgen de eerste tien spelers punten. Aan het eind van het seizoen (in maart) spelen de beste twaalf om het club-kampioenschap.|
Uitslag Eurodaalder 09 mei
Tussenstand Eurodaalder na 2 wedstrijdenHOT-competitie

De HOT-competitie wordt gemiddeld één keer maand op de woensdagmiddag gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - na iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelmiddag krijgen de eerste tien spelers punten. Aan het eind van het seizoen (in maart) spelen de beste twaalf om het HOT-kampioenschap.
Uitslag HOT 13 april 2022.
Uitslag HOT 4 mei 2022

 

Uitwisseling met Fortje

Op maandag 11 april 2022 vond het jaarlijkse uitwisselingstoernooi met het Fortje in Antwerpen plaats. Ruim twintig leden van Les Sabots en dertig van Fortje deden mee. De teams werden zo geformeerd dat elk team uit spelers van zowel het Fortje en als van Les Sabots bestond. Er werden, onder een stralend blauwe hemel, drie partijen gespeeld. Voor de de uitslag van het toernooi klik hier.
   

 

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond