Loading...

Uitslagen

IDC : Stand per 11-03-2020 (laatst gespeelde wedstijd)
De IDC was in de laatste fase toen er werd gestopt vanwege het corona-virus. Deze competitie  wordt - zodra we weer kunnen spelen - nog afgemaakt omdat we nu een scheef beeld krijgen; niet iedereen heeft evenveel wedstrijden gespeeld. In september zal dan de IDC 2020-2021 starten.

Eurodaalder: Stand 09-03-2020 (eindstand)
Op basis van deze eindstand spelen de twaalf beste spelers, zodra dit mogelijk is, om het clubkampioenschap seizoen 2019-2020

 

Vierhoekcompetitie: Stand per 24-02-2020
Deze competitie wordt niet afgemaakt; de stand per 24-02 is de eindstand.

 

HOT Master

Op 12 februari werd er gestreden om de HOT Master-titel van Les Sabots. De beste 12 spelers van het afgelopen seizoen speelden eerst vier gelote vooronden (twee tripletttes en twee doublettes) en daarna boulden de vier besten twee tete à tete-finaleronden.
Eerste werd Quin Morrelato, tweede Joop Jansen, derde Gerrit Hersevoort en vierde Fred Visser. Klik hier voor de uitslag van de voorronden en hier voor de foto's.

 

HOT Pechvogel

's Middag, tegelijk met de HOT Master, werd ook de Pechvogel-wedstrijd gebould. Er werden twee gelote ronden gespeeld. Winnaar werd Nico van Viegen, tweede Gerard van Dijk en derde Jan Kooij. De pechvogel was Peter Verweij. Klik hier voor de foto van de winnaars en de pechvogel.

 

Boerenkooltoernooi (25 jan. 2020)

Op 25 januari werd bij Les Sabots het jaarlijkse Boerenkooltoernooi gespeeld. Achttien tripletten (in het totaal dus 54 deelnemers) genoten van de gezellige sfeer, de lekkere boerenkool en streden om de prijzen en de eer. Ruim 25 deelnemers speelden een thuiswedstrijd (zij zijn lid van Les Sabots), de overigen zijn lid van diverse andere jeu de boules-verenigingen. Eerste werden Ruud Jansen, Hilda Jansen en Jeanette Spee, tweede Aart den Boon, J.F. Nunes Guerreiro en Joke van den Berg, derde Wim Middendorp, Joop Jansen en Dario Martina en vierde Peter Verweij, Piet Korendijk en Jaap Lucas.
Klik hier voor de hele uitslag en hier voor de foto's van de prijswinnaars.

  

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar info@lessabots.nl, of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond