Loading...

Uitslagen

Eurodaalder
Uitslag 14 oktober 2019

HOT
Uitslag 30 oktober 2019

 
Beaujolaistoernooi (16 november 2019)
Op 16 november werd door leden van Les Sabots weer het jaarlijkse Beaujolaistoernooi gespeeld. Het was een gezellig toernooi, ondanks de lage opkomst. Dit doubletten-toernooi bestaat uit drie voorronden en de beste acht spelers boulden vervolgens om de eerste vier plaatsen. Dario Martina en Alwin Arkenbout werden de winnaars. Quin Morellato en Reina Vink werden tweede, Hilda Jansen en Peter Verweij derde en Ton van Eijk en Ria Verweij vierde. De poedelprijs was voor Jenny Lievestro.
Klik hier voor foto's van de winnaars.

Herfstdoubletten  (24 okt. 2019)
Op 24 oktober organiseerde Les Sabots het Herfstdoublettentoernooi. Twintig teams deden mee, waarme het toernooi volledig was bezet. Er werden vier partijen gebouled. Jan en Kylian los werden de winnaars, Gert Engelen en Jeanet Wien werden tweede en Dario Martina en Soula van Putten derde. Klik hier voor de hele uitslag.

 

Lampegiettoernooi (16 sept. 2019) 
Op 16 september werd het traditionele Lampegiettoernooi gespeeld. Er deden 30 leden van Les Sabots mee, verdeeld over tien triplettes. Er werden drie partijen gespeeld. Kees van Brenk, Joop Jansen en Alwin Arkenbout werden de winnaars. Klik hier voor de hele uitslag.

 

Vallei-toernooi (22 juni 2019)
Aan het Vallei-toenooi deden 20 doubletten mee. Er werden voorrondes gespeeld en daarna boulde men verder in drie poules.Herma de Roo en Henna van der Vis werden eerste, Jan Nikerk en Henk Stoel tweede, Hans Hartwigsen en Hans van Barneveld derde en Bep Wilderbeek en Rob de Haas vierde.
Klik hier voor de uitslagen per poule en hier voor de foto's.

 

Clubkampioenschap 2018-2019 (16 mrt 2019)
Piet Huijs is clubkampioen, Arend Veenendaal werd 2e, Alwin Arkenbout 3e en Dario Martina 4e.
Klik hier voor de uitlagen van de eindstrijd op 16 maart jl. En klik hier voor de foto's van de winnaars.

Pechvogel 2018-2019 (16 mrt 2019)
Het jaarlijkse Pechvogeltoernooi, dat tegelijkertijd met de clubkampioenschappen werd gespeeld. Er werden twee ronden gelote doubletten gebouled. Het toernooi werd gewonnen door Hans van Barneveld, Teun de Kwaadsteniet werd tweede, Gert van Doleweerd werd derde. De Pechvogel was Joop Jansen.

 

HOT - Master  (13 febr. 2019)
Er werden vier voorronden gespeeld en de beste vier speelden vervolgens 3 ronden tête-à-tête.
Nico van Viegen werd master, Ton van Eijk 2e, Bram Vink 3e en Bep Wilderbeek 4e.
Klik hier voor de uitslagen van de tete a tete en van de voorronden.

 

 

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar info@lessabots.nl, of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond