Loading...

Uitslagen

 

Vierhoekscompetitie

Stand Vierhoekscompetitie per 15 augustus 2019 (op basis van gemiddelde)

 

Eurodaalder

Uitslag 2 september 2019
Klassement per 2 september 2019

 

HOT

Uitslag 26 juni 2019
Stand per 26 juni 2019


Lampegiettoernooi (16 sept. 2019)
Op 16 september werd het traditionele Lampegiettoernooi gespeeld. Er deden 30 leden van Les Sabots mee, verdeeld over tien triplettes. Er werden drie partijen gespeeld. Kees van Brenk, Joop Jansen en Alwin Arkenbout werden de winnaars. Klik hier voor de hele uitslag.

 

Vallei-toernooi (22 juni 2019)
Aan het Vallei-toenooi deden 20 doubletten mee. Er werden voorrondes gespeeld en daarna boulde men verder in drie poules.Herma de Roo en Henna van der Vis werden eerste, Jan Nikerk en Henk Stoel tweede, Hans Hartwigsen en Hans van Barneveld derde en Bep Wilderbeek en Rob de Haas vierde.
Klik hier voor de uitslagen per poule en hier voor de foto's.

 

20 mei Toernooi (18 mei 2019)
Aan dit interne Les Sabots-toernooi deden 30 leden mee. Het was gezellig met leuke en spannende wedstrijden. Er werden drie gelote partijen gespeeld. Piet Huis eindigde al eerste; Hans van Barneveld als tweede en Edward van der Meulen als derde. Voor de hele uitslag klik hier en voor enkele foto's hier.

Openingstoernooi (8 april 2019)
Op 8 april jl. werd het (seizoen) Openingstoernooi gespeeld . Er deden twaal doubletten mee. Jannie Korendijk en Alwin Arkenbout werden de winnaars. Reina Vink en Arend Veenedaal tweede en Peter van Dijk en Joop Jansen derde. Klik hier voor de hele uitslag.

 

Lentedoubletten (21 mrt 2019)
Op 21 maart jl. werd het Lente-toernooi gespeeld. Een kleine twintig doubletten streden om de eer.Hans de Vaal en Jaap Zarkema werden de winnaars, Corrie van Helten en Trudy de Jongh tweede, Fred Visser en Hans van Barneveld derde, Ruud en Hilda Jansen vierde en Wil Vons en Dario Martina vijfde.

 

Clubkampioenschap 2018-2019 (16 mrt 2019)
Piet Huijs is clubkampioen, Arend Veenendaal werd 2e, Alwin Arkenbout 3e en Dario Martina 4e.
Klik hier voor de uitlagen van de eindstrijd op 16 maart jl. En klik hier voor de foto's van de winnaars.

Pechvogel 2018-2019 (16 mrt 2019)
Het jaarlijkse Pechvogeltoernooi, dat tegelijkertijd met de clubkampioenschappen werd gespeeld. Er werden twee ronden gelote doubletten gebouled. Het toernooi werd gewonnen door Hans van Barneveld, Teun de Kwaadsteniet werd tweede, Gert van Doleweerd werd derde. De Pechvogel was Joop Jansen.

 

HOT - Master  (13 febr. 2019)
Er werden vier voorronden gespeeld en de beste vier speelden vervolgens 3 ronden tête-à-tête.
Nico van Viegen werd master, Ton van Eijk 2e, Bram Vink 3e en Bep Wilderbeek 4e.
Klik hier voor de uitslagen van de tete a tete en van de voorronden.

 

HOT Pechvogel (13 febr. 2019)
Er werden 2 rondes gespeeld. Winnaar werd Peter Schilders, 2e Gerard van Dijk en 3e Hans van Schaik.
De pechvogel was Kees van Kooij. Helaas was Kees niet bij de prijsuitreiking. Hans van Barneveld - voorlaatste - nam de pechvogel in ontvangst.
Klik hier voor de hele uitslag.

 

 

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar info@lessabots.nl, of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 18.000 aangesloten leden verdeeld over 210 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond