Loading...

Uitslagen

MAT Competitie 2023-2024

De MAT-competitie wordt gemiddeld twee keer per maand op de maandagavond gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - tijdens iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelavond krijgen de eerste tien spelers punten. De beste 12 spelers boulen aan het eind van het seizoen om het clubkampioenschap.
De competitie - seizoen 23-24 - is gestart op 17 april jl. en loopt tot eind maart 2024. 
Uitslag MAT 20 nov. 2023

HOT Competitie 2023-2024

De HOT-competitie wordt gemiddeld één keer per maand op een woensdagmiddag gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelmiddag krijgen de eerste tien spelers punten. De beste 12 spelen aan Het eind van Het seizoen om de HOT-Masters-titel. Het seizoen ( 23 - 24) is begin april gestart en loopt tot maart 2024.
Uitslag HOT 15 nov. 2023

 

Interne Doubletten Competitie 2023-2024

Ook dit winterseizoen is er weer een Interne Doubletten Competitie (IDC). De IDC is een competitie voor leden, die op woensdagavonden wordt gespeeld. De competitie wordt gebouled in twee lijnen / groepen (A en B), op sterkte. Ieder met twaalf teams. Het IDC-seizoen is eind september jl begonnen.
Stand IDC per 22 nov. 2023 
 

Beaujolais-toernooi

Zaterdag 25 november jl organiseerde Les Sabots voor haar leden weer het Beaujolais-toernooi. De beaujolais werd traditiegetrouw geschonken door oprichter en erelid Hette Wassenaar. Het was doubletten-toernooi waarbij de teams tijdens de voorrondes door loting werden samengesteld. Ruim dertig leden deden mee. Er werden eerst drie voorronden gebouled. Klik hier voor de uitslag er van. Daarna volgen de halve en hele finales. Winnaars werden Saskia van Rheenen en Edward van der Meulen. Tweede Piet Korendijk en Berry Legters, derde Teuni Brouwers en Jaap Lucas en vierde Reina Vink en Piet Huijs. Klik hier voor foto's van de prijswinnaars.
 

Herfstdoubletten-Toernooi

Op donderdag 19 oktober jl. organiseerde Les Sabots het open Herfstdoubletten-Toernooi. Twintig teams (het maximun aantal) hadden zich aangemeld. Boulers van twaalf verschillende verenigingen deden mee. Er werden vier gelote wedstrijdronden gespeeld. Eerste werden Piet Huis en Henk van Woezik (beiden van Les Sabots), tweede Hans de Vaal (De Hakhorst) en Wim van Middendorp (Les Sabots) en derde Jaap van Brummelen en Jan van Hengstum (beiden van De Gemshoorn). Klik hier voor de hele uitslag en hier voor een foto van de eerste vijf teams en van de teams boulend in de hal.

 

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een digitaal clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gepubliceerd en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond