Loading...

Uitslagen

Eurodaalder-competitie

De Eurodaalder-competitie wordt gemiddeld twee keer per maand op de maandagavond gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - tijdens iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelavond krijgen de eerste tien spelers punten. Aan het eind van het seizoen (in maart) spelen de beste twaalf om het club-kampioenschap.
Tussenstand Eurodaalder 22 aug. 2022
Uitslag Eurodaalder 5 sept. 2022

 

HOT-competitie

De HOT-competitie wordt gemiddeld één keer per maand op de woensdagmiddag gespeeld. Er worden dan drie ronden gebouled waarbij de teams - na iedere ronde - door loting worden samengesteld. Iedere speelmiddag krijgen de eerste tien spelers punten. Aan het eind van het seizoen (in maart) spelen de beste twaalf om het HOT-kampioenschap.
Uitslag HOT 14 september 2022

 

Lampegieterstoernooi 

Op maandagavond 19 september werd bij Les Sabots het Lampegieterstoernooi gespeeld; een triplettentoernooi met vaste  teams. Tien teams (30 deelnemers) deden mee en er werden drie voorgelote partijen gebouled. Het toernooi werd gewonnen door het triplette bestaande uit: Raymond Daeseleer, Piet Korendijk en Henry Wortman. Klik hier voor de foto van de winnaars.

Haringtoernooi

Op zaterdag 16 juli jl. organiseerde Les Sabots voor haar leden het Haringtoernooi. Er worden drie doublette-partijen gespeeld; de doubletten worden per speelronde via loting samengesteld. Er waren 24 deelnemers die genoten van het prachtige (boule)weer, van de sportieve wedstrijden en van de de gezellige sfeer. En natuurlijk van de haring....., gesponsord door de Ederveense Vishandel.
Joop van de Bovenkamp won het toernooi, Berry Legters werd tweede en Edward van der Meulen derde. Klik hier voor de hele uitslag.

 

Sponsor worden?

Bij onze vereniging kan men reclameborden plaatsen die vanaf de parkeerplaats van het sportpark ”De Groenevelden” goed te zien zijn, tevens is er daarvandaan een toegang naar de Surfvijver waar veel gebruik van gemaakt wordt. Er kunnen 2 typen reclameborden geplaatst worden nl. 60 x 240 cm en 60 x 122 cm. Ook hebben wij een clubblad waarin een advertentie geplaatst kan worden, van een 1/4 pagina tot een hele pagina. Het boekje wordt in A5 formaat gedrukt, en komt 1x in de 2 maanden uit. Voor informatie mail naar lessabots.secretaris@gmail.com of neem contact op middels ons contactformulier.

Nederlandse Jeu de Boules Bond

De NJBB beschikt over +/- 16.000 aangesloten leden verdeeld over circa 180 verenigingen door het hele land. Bezoek hier de website van de Nederlandse Jeu de Boules Bond